fredag 1. mai 2009

1 de mayo!

Hohoi! Gratulerer med dagen, arbeidere!

Er lenge siden jeg har skrevet paa bloggen naa, maa bare beklage det. Den siste tiden har gaatt saa utrolig fort!
Helt siden vi forlot Costa Rica har vi vaert innom saa mange forskjellige plasser, men som Stine sa har vi vaert nok saa late. huff.

I gaar satt vi og spiste frokost da vi fant ut at baaten fra oya som vi skulle ta ikke kom foer en dag senere. Da sprang vi paa rommet aa pakka sammen alt vi hadde der og hoppa paa bussen til Moyogalpa. Derfra tok vi ferge til San Jorge og taxi til Granada. altsaa.. Isla de Ometepe: utrooolig fin oey med masse fint aa se, men etter et saa langt opphold blir man ganske lei. En dag til var mer enn vi ville saa vi kom til Granada i gaar.

Granada er en ganske stor og koselig by. I gaar proevde vi aa utforske litt men vi gikk i litt feil retning hvor det ikke var saa fint. I dag derimot fant vi ut hvor sentrum og parken var saa vi dro dit aa kosa oss med aa se paa et 1.mai-show med dansing og musikk og kikket i bodene paa alle de fine handlaga tingene. Fikk et litt bedre inntrykk i dag da. Hostellet vaart er kjempekoselig. Vi har (til Stines forskrekkelse siden jeg gnur som en idiot i soevne) ei dobbeltseng paa deling. mohaha. Utenfor rommet har vi en liten blomsterhage med mange fine hengekoyer. Tror vi kan se film og slikt her om vi vil. Internett er inkludert i prisen - johoi! Men tror ikke jeg skal proeve aa laste opp noen bilder her, ettersom nettet ikke er det beste. VI faar ogsaa 10min gratis med ringing til en hustelefon i Norge som vi proevde men det viser seg at dere der hjemme rett og slett ikke er saa interessert i aa prate med oss. GREIT.

Ellers er det ikke saa mye nytt aa raportere. Etter Granada stikker vi mest sannsynlig til Masaya og León, men vet ikke helt hvor lenge vi blir der. Planen er i alle fall aa komme tilbake til Jaco slik at vi kan vaere der noen dager med kjente og kjaere foer vi maa dra. Det begynner aa bli lite tid igjen, folkens! Ca tre uker! IIH! HJELP!

Haaper alt er fint hjemme og at dere koser dere med vaaren, vi har det fint her :D
Klem!

Ps! Mamma: jeg er gravid og kommer aldri hjem.

1 kommentar:

majasmamma sa...

Haha vi gleder oss! Men du får nå komme heim da!