torsdag 21. mai 2009

Faa dager igjen..

Hoh, da sitter vi med to dager igjen her i Costa Rica! Etter vi kom hjem fra Nicaragua var vi saa heldig at vi fikk laane leiligheten igjen saa vi har hatt godt med frihet og kosa oss der. Da vi foerst kom maatte vi vaske og styre fordi det var fullt av froskedrit paa gulvet. Flott flott.

Ellers har det vaert fint aa se de andre igjen, vi har hengt litt paa kafeen, svidd oss paa stranda, vaert med godtfolket osv. Vi har ogsaa blitt litt kjent med to greie israelitter som har restaurant like oppi gata vaar.. Det tok oss bare 2 mnd aa finne ut av det. Etter denne oppdagelsen har jeg faatt tilfredsstilt falafellengselen, herregud den er saa god.

Planene for de neste dagene er usikre. Vi maa vel strengt talt begynne aa pakke i dag, isj. Flyet vaart gaar herfra klokka seks paa loerdags ettermiddag. (husk vi ligger 8 timer bak). Vi maa mellomlande i Guatemala foer vi drar videre til Los Angeles, hvor vi er saa utrolig heldig at vi maa vente mangemange timer...:( faar se om vi ikke finner oss et hotellrom eller noe. Fra Los Angeles er det en 10timers flytur til London og derfra videre til Oslo. Vi er fremme i Oslo 20.10 paa mandag :)

Jeg kommer til aa savne ting her, men det skal bli deilig aa se alle dere hjemme igjen!

1 kommentar:

majasmamma sa...

Heia jenter! Tenk at dere er på tur heim snart! Nesten ikke til å tro at fire måneder har gått. Skjønner at det blir leit å dra fra alle dere er blitt kjent med, men vi gleder oss til å få dere heim igjen!
Ønsker dere god tur, håper den ikke blir så slitsom.